Svatební oznámení z ručně čerpaného kartonu o rozměrech 100x210 mm v barvách bílá, chamois nebo slonová kost. V levé části se nachází potisk s motivem květin a v pravé části je prostor pro Váš text. Barvu textu přizpůsobíme dle Vašeho přání. K tomuto oznámení Vám za příplatek vyrobíme jmenovky na stůl, pozvánky na svatební hostinu a obálky. 

0 Komentář(e)
45,00 Kč

Svatební oznámení z ručně trhaného kartonu o rozměrech 115x185 mm v barvách bílá, chamois nebo slonová kost. Na toto oznámení Vám natiskneme Vaše iniciály v libovolné barvě s textem dle Vašich představ. K tomuto oznámení Vám za příplatek vyrobíme jmenovky na stůl, pozvánky na svatební hostinu a obálky.

0 Komentář(e)
45,00 Kč

Svatební oznámení o rozměrech 145x210 mm v barvě bílá, chamois nebo slonová kost. Toto oznámení s motivem květin je natištěno na ručním trhaném papíře. Po celé ploše je prostor pro tisk. Barvu tisku přizpůsobíme Vaším požadavkům. K tomuto oznámení Vám za příplatek vyrobíme jmenovky na stůl, pozvánky na svatební hostinu a obálky. 

0 Komentář(e)
45,00 Kč

Svatební oznámení o rozměrech 150x150 mm v barvě bílá, chamois nebo slonová kost. Toto oznámení s motivem květin je natištěno na ručním trhaném papíře, který je nalepen na hnědou lepenku. Barvu tisku přizpůsobíme Vaším požadavkům. K tomuto oznámení Vám za příplatek vyrobíme jmenovky na stůl, pozvánky na svatební hostinu a obálky. 

0 Komentář(e)
50,00 Kč

Svatební oznámení z ručně řezaného kartonu o rozměrech 145x210 mm je podlepeno hnědou lepenkou a převázáno jutovým provázkem, na kterém je laserem vypálená jmenovka novomanželů. Po celé ploše je prostor pro tisk vlastního textu, přičemž barvu textu můžeme upravit dle Vašich představ. K tomuto oznámení Vám za příplatek vyrobíme jmenovky na stůl, pozvánky...

0 Komentář(e)
55,00 Kč

Svatební oznámení vytvořené digitálním výsekem s otevíracím motivem z  perleťového papíru o rozměrech 112x170 mm. Do něj je vložena řezaná karta z ručně čerpaného kartonu, na kterou Vám natiskneme libovolný text. K tomuto oznámení Vám za příplatek vyrobíme jmenovky na stůl, pozvánky na svatební hostinu a obálky. 

0 Komentář(e)
65,00 Kč

Svatební oznámení o rozměrech 125x175 mm z ručního kartonu. Po obvodu zdobeno krajkovým motivem vytvořeným digitálním výsekem. Přebal z pauzovacího papíru, který je převázán provázkem. K tomuto oznámení Vám za příplatek vyrobíme jmenovky na stůl, pozvánky na svatební hostinu a obálky. Cena je uvedena bez pečetě.

0 Komentář(e)
75,00 Kč
Zobrazit 13 - 19 z 19 položek